Camping International StarStarStar

Zon, zee, strand en natuur op deze gezellige en relaxte camping.

De familiaire camping International heeft een verwarmd zwembad met kinderbad. Unieke ligging op het zuidelijkste puntje van de Côte d'Azur, op het schiereiland Giens. Bij aankomst zult u versteld staan van het schitterende natuurlandschap, de rotsen en het helder blauwe water.

Liefhebbers van het strand, de natuur en een actieve vakantie zijn hier aan het juiste adres. De camping ligt op slechts 50 meter van de zee waar u zo de surfplank op kunt stappen. Op de camping bevindt zich bovendien een surfschool (geopend in april, mei en september) en in de nabijheid kunt u diepzeeduiken en schitterende wandeltochten maken.

Na een inspannende dag is het goed toeven op het terras van uw mobilhome, nippend aan een glaasje wijn, met het geluid van de krekels op de achtergrond. De camping staat onder beheer van een zeer gastvrije Franse familie die er alles aan zullen doen om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen!


Laatste beoordeling

Lees alle 6 beoordelingen »

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-09-2008

Door:van Baar

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

23-10-2008 - Wij zijn hier in september 2008 geweest met een tweeling van 21 maanden. De stacaravans zijn ideaal met kleine kinderen: je hebt een groot overdekt terras, en wij hadden de uitgang gebarricadeerd met de plastic tafel van het terras, waardoor we een soort megabox hadden waar de kinderen heerlijk konden spelen. Iedere dag gingen we op en neer naar een strandje. Er zijn twee fijne zandstranden in de buurt: één dichtbij aan de westzijde aan de 'route du sel', één aan de oostzijde bij 'la capte'. Dit heeft als vorodeel dat bij beide windrichtingen een beschut strand te vinden is. Wel is een auto onontbeerlijk, want lopen is met kleine kinderen te ver. Met een auto is het ideaal, want je kunt bij alle strandjes zo ongeveer achter de duinen of laatste huizenrij parkeren (het is nooit vol) en hebt altijd een mooie verrassende opgang naar het strand. Wij vroegen ons wel af of het de leukste soort camping is met kinderen die al wat groter zijn, want de caravans staan aan een soort zandstraatje met veel kleine steentjes. Niet echt een lekkere ondergrond om een beetje te voetballen of zo. Wel is er een leuk zwembad en kleine speeltuin, maar wij zijn hier niet eens geweest omdat de zee zo heerlijk was. Verder is er een heerlijke bakker op de camping! Nog een tip: vraag een stacaravan met het terras aan de oostkant, dan heb je het minste wind op je terras en het meeste schaduw. Alle caravans zijn overdekt door bomen, dus schaduw is sowieso voorhanden. Wij zaten in 'Lavande 14', en dat was een heel prettige plek, dichtbij het bakkertje etc, maar wel weer redelijk ver van de 'straat' waar auto's rijden. Heerlijke vakantie gehad!

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
verzetten Jan van Hees 0 31-12-2009
Zou graag willen weten hoe de staplaatsen voor tenten zijn Ralf van Roosmalen 0 21-06-2009
Hoe het beste naar Camping international de Giens reizen? P. Ruypers 0 27-04-2009
Bezoek het camping forum over Camping International »