Camping International (Frankrijk) | Zuid Frankrijk - Côte d'Azur - Giens

6 beoordelingen over Camping International

Voeg een beoordeling toe »

Algemeen

Gezelschap *
Periode * Van t/m

Beoordeling

Algemene indruk
Ligging
Prijs / Kwaliteit
Activiteiten
Staat van sanitair
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Uitgaansgelegenheden
Gemiddelde

Overig

Toelichting

Uw naam *
E-mail adres *

Eerste Vorige 1 2 Laatste

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-09-2008

Door:van Baar

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

22-10-2008 - Wij zijn hier in september 2008 geweest met een tweeling van 21 maanden. De stacaravans zijn ideaal met kleine kinderen: je hebt een groot overdekt terras, en wij hadden de uitgang gebarricadeerd met de plastic tafel van het terras, waardoor we een soort megabox hadden waar de kinderen heerlijk konden spelen. Iedere dag gingen we op en neer naar een strandje. Er zijn twee fijne zandstranden in de buurt: één dichtbij aan de westzijde aan de 'route du sel', één aan de oostzijde bij 'la capte'. Dit heeft als vorodeel dat bij beide windrichtingen een beschut strand te vinden is. Wel is een auto onontbeerlijk, want lopen is met kleine kinderen te ver. Met een auto is het ideaal, want je kunt bij alle strandjes zo ongeveer achter de duinen of laatste huizenrij parkeren (het is nooit vol) en hebt altijd een mooie verrassende opgang naar het strand. Wij vroegen ons wel af of het de leukste soort camping is met kinderen die al wat groter zijn, want de caravans staan aan een soort zandstraatje met veel kleine steentjes. Niet echt een lekkere ondergrond om een beetje te voetballen of zo. Wel is er een leuk zwembad en kleine speeltuin, maar wij zijn hier niet eens geweest omdat de zee zo heerlijk was. Verder is er een heerlijke bakker op de camping! Nog een tip: vraag een stacaravan met het terras aan de oostkant, dan heb je het minste wind op je terras en het meeste schaduw. Alle caravans zijn overdekt door bomen, dus schaduw is sowieso voorhanden. Wij zaten in 'Lavande 14', en dat was een heel prettige plek, dichtbij het bakkertje etc, maar wel weer redelijk ver van de 'straat' waar auto's rijden. Heerlijke vakantie gehad!

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2007

Door:O. van Wattingen

  • Waardering

    9.0

  • Algemeen

    9

19-01-2008 - Wij hebben op deze camping een zalige vakantie gehad. Een niet te grote camping met een klein maar mooi zwembad. Campingwinkel had ook alles. In het restaurant hebben wij een paar keer gegeten en waren daar zeer over te spreken. Wij verbleven in de oudste stacaravans op de camping maar alles was netjes. Voor oudere kinderen is er weinig vertier.Strand afstand was goed te belopen. Het voordeel van een eiland was dat je aan ale kanten strand had dus afhankelijk van de wind was er altijd wel een windvrij strandje te vinden. Bij de receptie stond een oudere dame die met handen en voeten en wat Duits erg haar best deed. Kortom een prima camping. Tip: je kan vanuit Rotterdam met het vliegtuig en dan land je op Toulon. Is maar 10 minuten rijden vanaf de camping.

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2007

Door:Dik Janssen

  • Waardering

    7.0

  • Algemeen

    7

10-01-2008 - Leuke niet al te drukke camping op schitterend schiereiland geen massatoerisme, sanitair goed schoon, winkeltje met de hele dag vers brood, Giens leuk klein dorpje met restaurantjes en een paar winkeltjes, op loop afstand zandstrand 400 m , ook op top dagen niet overladen druk Niet heel veel Nederlanders, voor de jeugd s´ avonds eenmaal per week disco ook op andere avonden vertier Is ons zeer goed bevallen, vooral de kleine rotsstrandjes en baaitjes zijn een bezoek waard, je moet dan wel een eindje willen lopen.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2007

Door:RoKo

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

27-09-2007 - Camping International is een rustige relatief kleine camping met voldoende en schoon sanitair, ligt direct aan zee (weg oversteken). Strand op 400meter, heerlijk helder water. Giens op loopafstand (klein dorp, valt niet veel te beleven). Op 5 km Hyeres (met grote supermarkten). De campingwinkel is oke (geen Ned.krant). De helft is stacaravans en de andere helft zijn vrije plaatsen. Plaatsen zijn vrij klein 70m2 vooral het parkeren van je auto is een probleem. Hadden om een plaats in de schaduw gevraagd (al in feb gereserveerd) echter niet gekregen. Gelukkig was het dit jaar begin juli niet zo warm (27C). Helaas was er voor de kinderen (12 en 15) niet zo veel te beleven. De camping wordt voornamelijk door surfers bezocht. Veel fransen, italianen en duitsers en maar weinig nederlandse gezinnen.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2005

Door:J.H. Rietman

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

12-02-2006 - Een goede camping, mooi gelegen in bosrijke omgeving. Deze camping bestaat voor de helft uit stacaravans en voor de helft uit gewone staplaatsen. Wij zaten (voor het eerst in mijn leven) in een stacaravan en dat is goed bevallen. Inderdaad wat minder "gezellig" (aanspraak etc.) dan in de tent of caravan, maar zeker niet vervelend. Wij waren er met een klein kind van 2 jaar en die had ruim voldoende aan de speelplaats. Het strand is helemaal ideaal voor kinderen, want het loopt erg langzaam af in zee. De kampwinkel is OK, vooral het brood, dat wordt de hele dag door zelf gebakken! Sanitair is schoon en voldoende. Tip: neem de fiets mee: je bent in 4 minuten op het west-strand van het schiereiland en in 8 minuten aan het oost-strand. Geen parkeerplaats zoeken, gewoon het strand oprijden.

Eerste Vorige 1 2 Laatste