23 beoordelingen over Camping Domaine des Naïades

Voeg een beoordeling toe »

Algemeen

Gezelschap *
Periode * Van t/m

Beoordeling

Algemene indruk
Ligging
Prijs / Kwaliteit
Activiteiten
Staat van sanitair
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Uitgaansgelegenheden
Gemiddelde

Overig

Toelichting

Uw naam *
E-mail adres *

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Laatste

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-09-2008

Door:fam merks

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

30-10-2008 - Wij zijn al vaak in deze omgeving geweest. Voelt altijd weer aan als thuiskomen... In de herfstvakantie er nog even een weekje geweest. Via eigen site vd camping een stacaravan gehuurd. Ging prima! Gastvrije ontvangst. Fles rose koud in de koelkast! Konden zelfs een andere caravan uitkiezen dan degene die zij ons hadden toebedacht. Geweldig! Is een camping met een mix van 75-25% mobile-homes en toerplekken. Die dus steeds meer overhand krijgen. Mooie terrassencamping. Geen "laantjes' maar tegen de berg in natuurlijke omgeving aangelegd. Meeste stacaravans daarom privacy en uitzicht! Leuk met overdakt houten waranda. Keurige schone luxe vrij nieuwe caravans. Niks mis mee! Ook toerplekken ruim en mooi. Beneden bij t zwembad schaduw. Of boven in zon maar prachtige uitzichten! Vanaf aantal plekken zelfs baai v St Trpopez te zien. Zwembad open en nog heerlijk warm. 1 glijbaan s,middags open. Heerlijke ligbedden. Is bijzonder voor deze tijd vh jaar. Alles open. Dat was dan ook de reden dat wij deze camping hadden gekozen. En een verademing: kustweg, stranden, dorpjes zooo rustig! Kortom een aanrader! Ook leuk md boot vanaf St maxime naar St Tropez. Zo de haven binnenvaren, geweldig. En eten in Port Grimaud bij Engelse pub/restaurant Monroes. Zeer goed eten voor weinig geld! Sfeervol. Is al jaren een goede plek voor gezellig eten.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:fam de Cort

  • Waardering

    6.0

  • Algemeen

    6

17-08-2008 - 2 Weken met de caravan op deze camping gestaan (juli/aug). Een zeer rustige en mooie plaats gehad vlak bij het zwembad. Jammer dat er zeer hard op de camping word gereden (vooral de fransen zelf/ en personeel). Zwembad is heerlijk jammer dat het ook lokaal wordt gebruikt. Strand buiten de camping 5 min of 50 min (altijd file) maar ideaal voor de kinderen en mooi uitzicht op St.Tropez. Sanitair was redelijk oke, animatie helemaal niks van gemerkt en met kinderen van 7 en 4 jaar had ik daar meer van verwacht.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 17-08-2008

Door:Dick

  • Waardering

    7.3

  • Algemeen

    7

  • Prijs / Kwaliteit

    7

  • Activiteiten

    6

  • Kindvriendelijk

    8

  • Eetgelegenheden

    9

  • Sanitair

    7

16-08-2008 - net terug van vakantie, 2e keer hier geweest. Ja het is een camping gelegen op de heuvel, waardoor je aardig wat moet klimmen, Camping is s avonds zeer rustig. In het algemeen is er wel schaduw per plek, de stacaravans staan overal wat een tenminste niet zo'n amerikaanse wijk oplevert met straatjes. Het sanitair is wel goed maar inderdaad niet goed onderhouden, maar in een stacaravan maak je er ook bijna geen gebruik van. Het zwembad is gewoon top. 2 mooie glijbanen en een bad die inderdaad 50 m1 lang is en waarvan het diepste punt op 4,9 zit. echt een zwembad waar iedereen zich kan vermaken, er is ook klein kinderbad. Restaurant goed wordt beheerd door nederlander en spanjaard. Je bent wel aangewezen op je auto om een ritje te maken naar alle mooie plaatsten in de buurt. Wel rekening houden met wanneer mensen terugkomen van strand of naar restaurants gaan, anders sta je in een dikke file, maar als je een beetje eraan denkt valt het wel mee!

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:sacha

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

11-08-2008 - Zwembad: fantastisch, zowel voor groot als klein. Sanitair: niet goed, niet slecht. Werd in het begin wel weinig schoongemaakt, maar vanaf 1 juli ging dat beter. Overigens is het warme water zeer lauw (afwas en douche). Wel een grote camping. Vraag met kinderen naar een plek in de buurt van het zwembad, anders loop je je een slag in de rondte. Plaatsen verschillen erg qua grootte en schaduw. Restaurant was goed en niet te duur. Strand op 10 minuten lopen van de ingang van de camping. Strand is erg druk, vooral in de tweede helft van juli en in augustus zal het er erg druk zijn, maar wel prima. Je kunt gebruik maken van toiletten op de naastgelegen camping. Er is een strandtent en er zijn douches op het strand. Houd in het hoogseizoen wel rekening met een enorme drukte op de wegen in de buurt van de camping. Diverse leuke strandjes in de omgeving (wel betaald parkeren, 4 euro per dag). Leuke plaatsjes in de buurt (Grimaud, Saint Tropez etc..).

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:Coster

  • Waardering

    9.0

  • Algemeen

    9

09-08-2008 - Leuke camping. Sommige staanplaatsen hebben een mooi uitzicht. De gehuurde koelkast was prima. Camping zelf is rustig, andere camping in de buurt maakte veel herrie. Gelukkig was dit op een redelijke tijd afgelopen. Erg mooi zwembad en een gezellig en goed restaurant. Het schoonmaken van het sanitair kan wel beter. Er was wel altijd warm water. De file op de weg naar st Tropez of de andere kant op richting St Maxime is wel irritant. We hebben er een leuke vakantie gehad.

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Laatste