Aluna Vacances (Frankrijk) | Zuid Frankrijk - Ardeche - Ruoms

10 beoordelingen over Aluna Vacances

Voeg een beoordeling toe »

Algemeen

Gezelschap *
Periode * Van t/m

Beoordeling

Algemene indruk
Ligging
Prijs / Kwaliteit
Activiteiten
Staat van sanitair
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Uitgaansgelegenheden
Gemiddelde

Overig

Toelichting

Uw naam *
E-mail adres *

Eerste Vorige 1 2 Laatste

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-08-2009

Door:kuiyer

  • Waardering

    7.5

  • Algemeen

    8

  • Prijs / Kwaliteit

    7

  • Activiteiten

    9

  • Kindvriendelijk

    9

  • Eetgelegenheden

    7

  • Nachtleven

    7

  • Sanitair

    6

05-10-2009 - Met onze twee jongens van 4 en 7 hebben wij ons prima vermaakt!

Het zwembad was fantastisch en ook de animatie was heel goed verzorgd. Een ideale vakantie voor de kinderen. Dit jaar waren we er met een tent, maar een volgende keer gaan we zeker een caravan huren. Dat zag er erg relaxed uit. Deze camping is echt een aanrader en de omgeving i s super!!!

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:Mevr. Quak

  • Waardering

    9.0

  • Algemeen

    9

10-09-2008 - Wij zijn op deze camping geweest in de periode juli/augustus. Met onze jongens van 12 en 15 jaar. Wij hebben het geweldig gehad hier! Wij zaten in een stacaravan van Easycamp. Omdat wij graag op zondag aan wilde komen konden wij alleen maar een 6 persoons stacaravan reserveren. Dit was niet erg we hadden een kamer over voor onze bagage. De stacaravans (allemaal) waren voorzien van airco wat ideaal was met tempraturen van 35 graden. De caravan was denk ik 2 jaar oud. Heerlijke douche. Ook het gas toevoer was perfect geen gezeur met wisselen van gasfles. Want het gas komt van een grote gastank. Voldoende stroom prima geen problemen gehad. Zwembad was mooi en groot. Mooi verlicht kunstgras voetbalveldje die verlicht werd tot sávonds 12 uur. Leuke plek voor de jongeren. Geluidsdichte disco van half 12 tot 3 uur s'nachts (3 x per week). Wij gingen vaak naar het strandje bij Chauzon 4 km verder. Daar waren rotsen van 13 meter hoog waar onze jongens van afsprongen. Ook was daar een stuk afgezet voor wat kleinere kinderen. We hebben via de camping een kanotocht besproken. Je wordt op de camping opgehaald en weer terug gebracht. Dit moet je zeker doen, een geweldige ervaring. Super U op 2 km afstand. Alleen niet op maandagochtend gaan want dan sta je met je karretje in de file. Ik ging altijd s'morgens vroeg om half 9 en had dan nergens last van. De natuur is prachtig! Ik vind de camping niet echt voor kleine kinderen. Er is alleen één klein speeltuintje. Pubers zullen zich hier zeker vermaken. Pizza's en patat met frikandel waren heerlijk. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad.

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:Renders

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

16-08-2008 - Mooie camping met prachtig zwemparadijs. Zeer klein campingwinkeltje maar Super U op 1 km afstand. Standaard airco in mobil-home, erg prettig met de hitte. Erg onvriendelijk bij de receptie, spraken weinig Engels en deden geen moeite om iets uit te leggen. Stonden tussen de Franse mensen maar deze groette niet eens. Via e-mail van de camping geboekt, prima gegaan.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2007

Door:Sandra en Kosta

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

30-09-2007 - Ondertussen is de vakantie al weer enkele weken voorbij maar we willen graag onze ervaringen aan volgende vakantiegangers doorgeven. Op de bonnefooi hadden we begin augustus voor de laatste 2 weken in augustus bij eurosporvac een bungalowtent gehuurd en we kunnen niet anders dan erg positief zijn over de organisatie. Prima service bij het boeken, prima ontvangst op de camping en een prima tent. We waren eerst wat huiverig over de maat van het 2 persoonsbed omdat de lengte wat kort was maar in praktijk sliep het erg goed. De camping bestond voornamelijk uit chalets en kende slechts een beperkt tent-gedeelte. Voor ons was dit een eerste keer om op deze manier te camperen, meestal zetten we zelf onze tent op, maar omdat je op een apart veld stond was dit niet storend. De camping zelf was schoon, fris en ons toilet gedeelte was prima in orde. Nieuw, prettig opgezet en werd goed schoongemaakt. Het zwembad was prima, zeker als je kinderen hebt tot ca. 10 jaar. Winkeltje aanwezig met noodzakelijke zaken, restaurant ook netjes en goed eten en de service correct. Er was algemene kinderanimatie in het frans en nederlands. Zelf amper gebruik van gemaakt maar wat ik er van zag, zag er prima uit. Veel animatie in de avond voor de 'ouderen'. Zag er leuk uit. Niet altijd onze smaak maar dat mag de pret niet drukken. Na ca. 23.00 uur was de camping rustig. Voor pubers was er met regelmaat disco die je echter niet stoorde. Let op: Er mag niet gebarbecued worden bij de tent maar bij de entree zijn een paar grote algemene barbecue's neergezet en dat werkte prima. Verder is de omgeving natuurlijk fantastisch en de vertegenwoordigers van eurosporvac hadden een keur aan informatie over de omgeving ter beschikking. Kortom, we hebben het er twee weken prima naar ons zin gehad. Een aanrader. Het enige minpunt was de afwezigheid van een telefooncel op de camping maar als het goed is zal deze in 2008 er wel zijn. De voorbereidingen werden al getroffen.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2007

Door:Corina

  • Waardering

    7.0

  • Algemeen

    7

11-08-2007 - Net terug van bijna drie weken vakantie op Aluna Vacances. Camping is dit jaar overgenomen en er is een heel mooi nieuw zwembad gekomen met glijbanen. Ze hebben een leuk theater, waar het animatieteam elke week een musical (playback) opvoerde. Zag er wel mooi uit, mooie kostuums. Er werd best veel gedaan door de animatie, maar er werd over het algemeen alleen Frans gesproken. Onze kinderen deden er daarom ook niet aan mee. Er was wel een nederlandse jongen bij en bij de spelletjesavond vertaalde hij de uitleg wel, maar de taal was toch een drempel. Grootste deel van de campinggasten is Frans en de rest is Nederlands. Wij waren met onze eigen caravan en ik zou daarom niet weer hier naartoe gaan. Het grootste deel is stacaravans (bijna allemaal nieuw en met airco) en daardoor miste ik de levendigheid van een gewone camping. We hadden wel een ruime plaats, wel moeilijk met de auto te komen omdat het omhoog liep. De Fransen om ons heen waren erg behulpzaam en een Nederlander had een Jeep en die heeft ons naar de plaats getrokken. Waren we heel dankbaar voor. Slecht van de receptie dat ze ons niet daarop op gewezen hebben, want ze hadden wel een tractor die ons zonder problemen naar de plek had gekregen. Sanitairgebouw bij ons in de buurt was matig. Maar twee gewone wc's en verder twee van die gaten in de grond. Werd veel door de mensen die in zwembad geweest waren gebruikt en dus snel vies. Verder op de camping was wel een nieuw sanitairgebouw wat groter was. Die was in de buurt van de huurtenten. Het is wel een dure camping. Vooral voor de kinderen vind ik het erg duur. De speeltuin die op de website wordt afgebeeld heb ik niet gezien. Er was een klein speeltuintje met een glijbaan. Campingwinkel is een klein hoekje in het restaurantgebouw, waar je broodjes, drinken, wat knabbels enz. kon krijgen. Niet een groot aanbod. Camping is ook nog wel in ontwikkeling, dus zal vast nog beter worden. Kortom voor mensen die een stacaravan willen huren een mooie camping met mooie nieuwe caravans. Voor de tourcaravans niet echt een aanrader.

Eerste Vorige 1 2 Laatste