Camping Cala Gogo (Frankrijk) | Zuid Frankrijk - Saint-Cyprien

20 beoordelingen over Camping Cala Gogo

Voeg een beoordeling toe »

Algemeen

Gezelschap *
Periode * Van t/m

Beoordeling

Algemene indruk
Ligging
Prijs / Kwaliteit
Activiteiten
Staat van sanitair
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Uitgaansgelegenheden
Gemiddelde

Overig

Toelichting

Uw naam *
E-mail adres *

Eerste Vorige 1 2 3 4 Laatste

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-08-2011

Door:sven

  • Waardering

    9.9

  • Algemeen

    10

  • Prijs / Kwaliteit

    10

  • Activiteiten

    10

  • Kindvriendelijk

    10

  • Eetgelegenheden

    10

  • Nachtleven

    10

  • Sanitair

    10

21-08-2011 - super camping kom er al 9 jaar :) en nog steeds aan te raden voor iedereen super (L)

Met: Met partner (ouder stel) - Periode: 01-06-2009

Door:smeets

  • Waardering

    8.1

  • Algemeen

    9

  • Prijs / Kwaliteit

    8

  • Activiteiten

    7

  • Kindvriendelijk

    8

  • Eetgelegenheden

    7

  • Nachtleven

    8

  • Sanitair

    10

28-11-2009 - Zeer mooie goed onderhouden camping en zeker het zwembad en sanitair!mooie omgeving,fijn strand en idd leuk je mag je hond ook meenemen.zee is helder maar wel diep in begin.

wij waren in het voorjaar 2009 daar,niet gereserveerd en toch mooie plek gekregen.helaas was toen het restaurant en winkeltje nog vrij lang gesloten,dat was jammer!was juni.maar genoeg winkels in buurt met auto gevonden.een min punt is dat er in het gras allemaal stekelbolletjes bevinden en als je hondje bij hebt en hij loopt hierdoor zit hij onder met deze bolletjes,is pijnlijk en iedere dag bolletjes eruit halen,daar hadden we wel iedere dag werk aan,vervelend voor dieren.maar verder heel tevreden,fijne camping voor herhaling vatbaar. Mevr.|Smeets

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:v Drunen

  • Waardering

    9.0

  • Algemeen

    9

06-09-2008 - Hallo, mooie camping goed verzorgd. Prachtig zwembad niet te streng. Personeel spreekt allemaal engels ook wel eens handig. Een nadeel was wel `t kiezelstrand (grote kiezels) en steil aflopende zeebodem dus niet erg geschikt voor hele kleine kinderen. Aqualand op nog geen kilometer afstand, echt super wel duur; volwassenen €24,00 kinderen 17,50.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:larissa

  • Waardering

    9.9

  • Algemeen

    10

10-08-2008 - Dit is net mn eerste jaar dat ik op deze camping sta. Het is daar ontzettend leuk en een mooi zwembad. Elke avond is er wel wat te doen. S'morgens rond een uur of 12 zijn er allemaal liedjes voor kinderen t/m 9/10 jaar.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:familie van der Wereld

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

08-08-2008 - Net terug van Cala Gogo, heerlijke vakantie gehad! Pluspunten: het sanitair, het strand, grote plaatsen, voldoende schaduw en vriendelijke medewerkers. De animatie was allemaal in het frans, dat was een minpuntje. Verder vonden wij de afstand tot het dorp met zijn gezellige boulevard, markt en restaurants ver, zodat je er met de auto naar toe moest rijden. Het voordeel daarvan was natuurlijk dat het 's avonds en 's nachts echt stil was. Al met al een prima vakantieplek, die zeker zijn 4 sterren waard is!

Eerste Vorige 1 2 3 4 Laatste