Camping Le Village Parisien StarStarStarStar

Camping Le Village Parisien is een prima camping op korte afstand van Disneyland® Resort Paris. Na een dag vol actie in het park kunt u op de camping een frisse duik nemen in het zwembad of een balletje slaan op de tennisbaan. Bij de camping hoort ook een privé strandje aan de Marne, hier kunt u naar hartelust een hengeltje uit gooien, helaas is de rivier de Marne niet geschikt om te zwemmen.

Behalve Parijs, met zijn grote bezienswaardigheden, musea en bruisend nachtleven, en de pretparken biedt de omgeving nog veel meer moois. Bezoekt u bijvoorbeeld het historische kasteel en bos van Fontainebleau of de bisschoppelijke kathedraal van Meaux waar 365 jaar aan gewerkt is! Eén ding is zeker, met een verblijf op deze camping zult u zich geen moment vervelen!


Laatste beoordeling

Lees alle 15 beoordelingen »

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2008

Door:Lingen

  • Waardering

    4.0

  • Algemeen

    4

25-08-2008 - Zelden zo'n negatief gevoel overgehouden van een camping. Oorzaken: - slecht bijgehouden terrein (kale kampeerplaatsen met weinig gras en dus veel zand/modder, terwijl de "staanders" wel mooie plekjes hebben; - slecht bijgehouden sanitair (veel defecten, van de 4 douches in 1 gebouw 3 douches afgesloten in het hoogseizoen!, slechts 1x per week schoonmaak....); - erg lawaaig door constant vliegverkeer naar luchthaven Charles de Gaulle èn nabij gelegen doorgaande weg waar hard gereden wordt; - 's avonds erg lawaaig door gebrek aan toezicht, waardoor de grote tent (bar/snackcorner/tv-ruimte/enz. onder 1 dak) tot middernacht en daarna veel overlast geeft.

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
Mag de hond mee in stacaravan of chalet? natacha van beers 0 19-03-2009
Bezoek het camping forum over Camping Le Village Parisien »