13 beoordelingen over Camping Les Bois du Bardelet

Voeg een beoordeling toe »

Algemeen

Gezelschap *
Periode * Van t/m

Beoordeling

Algemene indruk
Ligging
Prijs / Kwaliteit
Activiteiten
Staat van sanitair
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Uitgaansgelegenheden
Gemiddelde

Overig

Toelichting

Uw naam *
E-mail adres *

Eerste Vorige 1 2 3 Laatste

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2009

Door:Nooteboom

  • Waardering

    4.8

  • Algemeen

    4

  • Prijs / Kwaliteit

    3

  • Activiteiten

    5

  • Kindvriendelijk

    6

  • Eetgelegenheden

    5

  • Nachtleven

    5

  • Sanitair

    5

17-10-2009 - u leest hier niets nieuws: veel te duur, sfeerloos, erg onvriendelijk, niet schoon en weinig te beleven. 2 weken was meer dan voldoende om nooit meer terug te keren

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2007

Door:saskia

  • Waardering

    6.0

  • Algemeen

    6

24-07-2007 - Op de terugweg vanuit de dordogne hebben we er 1 nacht gestaan. We hadden een schitterende plek met uitzicht op een meertje. De camping vind ik veel te duur voor wat het biedt. Heel koud buiten zwembad. Afgelegen ligging. Het was dan ook opvallend dat medio juli nog niet de helft van de camping bezet was. Ik zou deze camping niet snel aanraden tegen hoogseizoenstarieven. Sanitair was overigens prima en schoon en een uitgebreid assortiment in het supermarktje. Afhaalpizza's waren ook prima.

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2006

Door:Overdevest

  • Waardering

    5.0

  • Algemeen

    5

14-08-2006 - Hier aan het eind van de vakantie gestaan. Wat hebben mensen hier in godsnaam te zoeken. 48 euro betaald voor de activiteiten per gezin per week, anders mag je het binnenbad niet in. Verder smerig sanitair en zoveel Nederlanders dat je je op een camping op de Veluwe waant. Alles is duur en er is totaal geen sfeer. Het landschap is gelijk aan dat van Friesland en Groningen en er is niet veel te beleven. Saai, duur en ongezellig. Dus geen aanrader.

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-07-2006

Door:Bianca

  • Waardering

    8.0

  • Algemeen

    8

07-08-2006 - Wij hebben dit jaar in juli een chalet(je) op deze camping gehuurd. Het chalet was klein, maar van alles voorzien wat je nodig had. We hadden een mooi overdekt terras, een eigen parkeerplek en een klein grasveldje voor het chalet, waar onze kleine man lekker kon spelen. Het is een heerlijk rustige camping in een hele mooie omgeving. Je kan er prima fietsen of wandelen. Wel is het plaatsje wat verder weg, maar met de auto is het in een kwartiertje te bereiken. De faciliteiten op de camping zijn prima. Een mooi zwembad (ook schoon), een leuke speeltuin, een binnenzwembad met speeltuin en nog een binnenzwembad met whirlpool (hier moest je echter een armbandje voor kopen en hier hebben wij dus geen gebruik van gemaakt). De toiletgebouwen waren mooi schoon en het personeel heel vriendelijk. Er is ook een afhaalrestaurantje, waar je voor de snelle hap wat kunt halen. Het restaurant op de camping zelf vonden wij wat minder, omdat het menu een beetje beperkt was en niet echt onze smaak had (maar smaken verschillen). Verder werd er heel veel georganiseerd voor de kleintjes en de jeugd, maar aangezien onze nog geen 1 jaar was, hebben we daar dus niet aan meegedaan, maar zag er wel gezellig uit. Wij hebben er echt een supervakantie gehad en raden hem vooral aan aan gezinnen met kinderen tot een jaar of 10-12. Voor oudere jeugd is de camping misschien ietsje te rustig.

Met: Familie met oudere kinderen - Periode: 01-07-2006

Door:m. meinhardt

  • Waardering

    7.0

  • Algemeen

    7

30-07-2006 - We zijn hier maar kort geweest. Helaas kozen we net een plaatsje uit boven op een mierenhoop. Werkelijk heel de caravan zat onder de mieren. We hebben helemaal niks gezien van het animatie team. We moesten er rond de 50 euro extra voor betalen en dat hadden we er niet voor over.Maar we hebben ze die paar dagen echt niet gezien. Het sanitair vond ik echt slecht. Mannen en vrouwen gemengd, en rijen voor de wc. Het zwembad was wel lekker en ze waren er niet streng. De buurt kun je per auto verkennen, want het is wel afgelegen. Het is een hele rustige camping leuk voor een weekendje.

Eerste Vorige 1 2 3 Laatste