Camping La Grande Tortue (Frankrijk) | Midden Frankrijk - Candé-sur-Beuvron

Camping La Grande Tortue StarStarStarStar

La Grande Tortue is een gezellige familiecamping gelegen aan de Loire tussen de steden Tours en Orléans. Het middeleeuwse stadje Blois ligt vlakbij. De camping ligt in een mooie, bloemrijke omgeving en heeft ruime plaatsen die u voldoende privacy bieden. Het restaurant biedt u een ruime keuze aan (eenvoudige) gerechten: snacks, dagschotels en gebraden kippen zijn enkele voorbeelden. Deze kunt u niet alleen binnen opeten, maar als het mooi weer is ook buiten op het terras. Kinderen kunnen lekker ravotten in de speeltuin of zich laten vermaken door het animatieteam.

Het team heeft in het hoogseizoen iedere dag activiteiten in petto voor de hele familie. Hierbij kunt u denken aan mooie optredens en shows en spelletjes voor de kinderen. Liever zelf iets doen? Ga eens volleyballen, tennissen, jeu de boulen, of basketballen! U kunt heerlijk afkoelen in het zwembad. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, zo is er een peuterbadje. In de prachtige omgeving van La Grande Tortue is veel te doen. U kunt heerlijk fietsen door de mooie natuur, maar een kanotocht maken is ook een mogelijkheid. Bezoek oude kastelen, ga naar het middeleeuwse stadje Blois, kijk hoe bier gemaakt wordt in de brouwerij in Tour-en-Sologne of breng een bezoek aan het activiteitenpark Fantasy Forest.


Laatste beoordeling

Door:Anoniem

 • Waardering

  6.0

 • Algemeen

  5

 • Prijs / Kwaliteit

  4

 • Activiteiten

  6

 • Kindvriendelijk

  8

 • Eetgelegenheden

  6

 • Nachtleven

  7

 • Sanitair

  5

19-07-2009 - Wij hebben 4 nachten ipv 6 gekampeerd op de camping. De velden voor de tenten vind ik over het algemeen slecht van kwaliteit. Scheef en hobbelig. De camping toont geen enkele uitstraling naar de gast toe. Bij inchecken krijg je geen informatie. Moet je zelf om vragen. Toiletten 1 keer per dag schoongemaakt. Onderhoud groen zeer slecht. Het kan een leuke camping zijn als er aan het terrein meer gedaan zou worden. Terras zeer betonachtig. Doet niet echt gezellig aan.

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
Heeft u een vraag over Camping La Grande Tortue, stel 'm op ons forum.
Bezoek het camping forum over Camping La Grande Tortue »