Camping Bon Port StarStarStar

Camping Bon Port ligt op tien minuten van de fijne zandstranden aan de Middellandse Zee in het mediterrane zuiden van Frankrijk. Wie houdt van een zonnig en zacht klimaat, is hier op zijn plaats. Op de rustige camping zorgen de dennen- en cederbomen voor de nodige schaduw.

Camping Bon Port heeft een campingwinkel voor de dagelijkse boodschappen, een snackbar met pizzeria en afhaalmaaltijden, en een wasserette. In de zomer worden verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd: sportactiviteiten, kinderspelen, karaoke en dansavonden.

Op de grens van de Languedoc-Roussillon en de Provence-Alpes-Côte-d’Azur ligt camping Bon Port net buiten Lunel. Dit stadje ligt tussen Nîmes (23 km) en Montpellier (23 km). De stranden van La Grande Motte, waar u kunt genieten van uw welverdiende vakantie, zijn vlakbij. Maar u kunt ook excursies maken naar het binnenland van de Languedoc, het natuurgebied Camargue of de Pont du Gard: de in Romeinse stijl gebouwde brug. Een idee voor een stedentrip is het wat verderop gelegen Marseille aan de Côte d'Azur.


Laatste beoordeling

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
Heeft u een vraag over Camping Bon Port, stel 'm op ons forum.
Bezoek het camping forum over Camping Bon Port »