Camping Pappasole StarStarStarStar

Topcamping met prachtig zwembad en direct toegang tot het strand aan de Toscaanse kust!

Recht tegenover het prachtige eiland Elba ligt de topcamping Pappasole die u alles biedt wat u van een viersterren camping mag verwachten. Een wandelpad voert vanaf de camping door een groene kuststrook naar het fraaie zandstrand. Pappasole heeft, naast het strand, een prachtig zwembad. Bovendien biedt Camping Pappasole u een groot scala aan faciliteiten. Een professioneel animatieteam organiseert in het hoogseizoen activiteiten voor jong en oud. Van sporttoernooien, tot acquagym, van de mini-club tot dansavonden. Daarnaast heeft Camping Pappasole een gezellige bar en een prima restaurant.

Vanuit Camping Pappasole kunt u dagtochten maken naar o.a. "De Scheve Toren" van Pisa, het schitterende eiland Elba, of natuurlijk naar de beroemde Toscaanse kunststeden als Florence en Siena. Het binnenland van de Toscaanse kust biedt een scala aan wandel- en fietsmogelijkheden door het zo typische Toscaanse heuvellandschap. Hier vindt u ook prachtige wijngaarden en lieflijke dorpjes met de meest authentieke trattoria’s om te genieten van de heerlijk Toscaanse specialiteiten.

Kortom; voor een heerlijk strandvakantie in combinatie met leuke uitstapjes in Toscane bent u op topcamping Pappasole helemaal aan het juiste adres!


Laatste beoordeling

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
brochure Elly de Leeuw 0 22-01-2010
is er een discotheek of iets in die richting in de buurt? gaby 0 22-07-2009
Bezoek het camping forum over Camping Pappasole »