Camping San Francesco StarStarStarStar

Aan de zuidkant van het Gardameer, daar waar het meer op zijn breedst is, ligt de topcamping San Francesco. Aan deze kant van het meer heeft u een prachtig uitzicht tot aan de overkant en over het betoverende schiereiland Sirmione. Dit gedeelte van het meer is het toppunt van waterpret voor wie graag op en aan het water vertoeft. Door de langzaam aflopende oever is het veilig zwemmen en dobberen op alles wat maar drijven kan.

De vele bomen op de camping zorgen voor voldoende schaduw zodat u ook in de warme uurtjes heerlijk bij uw luxe stacaravan van het vakantiegevoel kunt genieten. Ideaal is de directe toegang vanuit de camping tot het eigen strand aan het Gardameer. Ook het prachtige waterparadijs zal een bron van vermaak zijn tijdens uw vakantie. Voor jong en oud staat er bovendien dagelijks een levendig animatieteam met een veelzijdig programma klaar. Verder beschikt Camping San Francesco over een bar en restaurant met ruim terras waar u kunt genieten van een lekker ijsje of van de diverse Italiaanse specialiteiten die 's avonds op de kaart staan.


Laatste beoordeling

Met: Met partner (ouder stel) - Periode: 01-06-2011

Door:Bob van den Noort

 • Waardering

  7.4

 • Algemeen

  7

 • Prijs / Kwaliteit

  7

 • Eetgelegenheden

  8

 • Sanitair

  8

14-08-2011 - Als onderdeel van de grijze golf zijn wij: fervente kampeerders, 71 72 jr, gedurende midden juni 2011, ruim 2 weken neergestreken op een plekje voor campingcheques op deze camping.

Hadden vooraf vanuit Oostenrijk gereserveerd voor 3 weken en dit bleek het laatste plekje te zijn, nr. 17, wat zo lang ter beschikking stond.

Bij aankomst wat geharrewar over de plek, die terwijl wij de papieren al in de hand hadden ineens aan een Duits echtpaar werd gegeven.

Geen leuke binnenkomst, maar na de poot strak gehouden te hebben toch plaats 17.

60 m2 groot half beschut door wat bomen.

De plek was net met kiezel bestrooid omdat het 2 weken daarvoor ontzettend had geregend.

Dus al met al met een beetje schikken niet groot maar wel gezellig in een laantje met Nederlanders, Denen en Duitsers.

Op goede loopafstand, water, toilet en vuilafvoer.

Restaurant is goed, niet erg goedkoop en je kunt er gezellig zitten.

Ligweide aan het meer is redelijk, alleen lopen hier honden rond die dus gewoon niet aan de lijn worden gehouden.

Dit is dus de reden dat wij daar niet meer naar toegaan omdat er niet gelet wordt op het buiten het terrein uitlaten van honden.

Overigens is er 15 km links en rechts van de camping genoeg te zien en boodschappen te doen zelfs met electrische fietsen.

Zwembad ziet er goed uit alleen dien je 's morgens een plek met stoel te veroveren anders kom je er niet meer aan te pas.

Eind juni veroveren hele Italiaanse families met heel veel kinderen bijna alle plekken en heb je tot 02.00 uur 's nachts rumoer om je heen.

Als je dit allemaal voor lief neemt is het best een leuke camping.

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
Heeft u een vraag over Camping San Francesco, stel 'm op ons forum.
Bezoek het camping forum over Camping San Francesco »