Camping Toscana Village StarStarStar

In het hartje van Toscane, op een toplocatie, temidden van heuvels, pijnbomen en cipressen, ligt Camping Toscana Village!

Camping Toscana Village heeft een bijzonder mooie ligging niet ver van het karakteristieke dorpje Montopoli waar in september traditionele middeleeuwse feesten worden georganiseerd. Toscana Village is een prima uitgangspunt voor bezoekjes aan de bekende kunststeden maar ook strand en zee zijn dichtbij! Denkt u eens aan een dagje Florence en struinen langs de Middeleeuwse torens van San Gimignano. Misschien wilt u wel een bezoekje aan Pisa combineren met een zonnig dagje aan het strand… het kan allemaal vanuit camping Toscana Village!

Camping Toscana Village ligt op maar 30 auto minuten afstand van de mooiste stranden van de Versilia en bovendien krijgt u via de camping extra korting op de entree van één van de privé-stranden. De toegang tot Toscana Village is prima… op korte afstand bevindt zich de Superstrada Pisa-Florence. Natuurlijk zijn uitstapjes naar Italiaanse plekjes prachtig tijdens uw vakantie, maar wij begrijpen dat u misschien wel liever in een heerlijk zwembad duikt op zonnige dagen…. Even bijkomen van alle drukte in Nederland met een boekje op één van de ligstoelen aan het zwembad terwijl de kinderen volop rondspartelen in het verkoelende water.


Laatste beoordeling

Camping Toscana Village heeft nog geen beoordeling. Wees de eerste die een beoordeling toevoegt.

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
Heeft u een vraag over Camping Toscana Village, stel 'm op ons forum.
Bezoek het camping forum over Camping Toscana Village »