Camping Lanterna StarStarStar

Lanterna Camp ligt op een schiereiland ongeveer 12km van Porec en Umag. Een zeer complete en schone camping met opvallend vriendelijke medewerkers. Er zijn op Lanterna Camp diverse zwembaden en kinderbaden. Daarnaast vermaakt u zich zeker met allerlei activiteiten op en rond het water, zoals bootje varen, surfen, snorkelen en waterskiën. Door de vele activiteiten die er overdag en 's avonds (o.a. disco) georganiseerd worden is de camping ook bijzonder geschikt voor de wat oudere jeugd. De diverse met uitzicht op zee gelegen restaurants moet u zeker een keer uitproberen.


Laatste beoordeling

Lees alle 16 beoordelingen »

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 14-08-2013 tot 24-08-2013

Door:m.de.winter

 • Waardering

  6.9

 • Algemeen

  8

 • Prijs / Kwaliteit

  8

 • Activiteiten

  9

 • Kindvriendelijk

  2

 • Eetgelegenheden

  8

 • Nachtleven

  6

 • Sanitair

  7

28-08-2013 - Een prachtige camping, alhoewel het er heel erg aan ligt waar je staat en welk toiletgebouw je gebruikt, Er zijn prachtig mooie toiletbebouwen (gebied E) maar ook mindere die beetje naar urine stinken en gewoon een beetje smoezelig zijn, Verder hebben wij geboekt via vacancesoleil, dit doen wij NOOIT meer, daar ons een plek is verkocht die vacancesoleil helemaal niet aan ons mocht verkopen, Gelukkig is dit keurig netjes opgelost door het campingpersoneel. de vacansesoleilplekken zitten in het E gebied maar vlakbij de receptie, aangezien het een GIGA camping is, is dus de weg bij de receptie is daar ook heel heel heeel erg druk en er wordt niet altijd even zachtjes gereden, Dit is dus bepaald geen plaats voor kleine kinderen.
vooral ook omdat om 4 uur in de nacht de nachtclubbezoekers weer terugkomen, en je dus wakker houden, Verder vonden wij het erg onrustig op de camping, de muziek in de beachbar gaat tot 00:00 tot 00:30 door, (vrijwel elke dag) en om 05:30 beging het personeel al over de camping te rijden in oude lawaaierige dieselautotjes, dus ondanks dat het een prachtige camping is, echt voor je rust kom je hier niet, Het is een mooie camping voor mensen met oudere kinderen (pubers) maar voor jonge kinderen is de camping met name door de drukte en het vele verkeer en hoogteverschil (taluud aan het eind van je plek) niet echt veilig te noemen. verder hebben we een prima vakantie gehad op de camping er is goed te eten en drinken, maar stel je niet te veel voor van de strandjes want die stellen niet zo veel voor, en zijn bovendien grindstranden dus ook niet echt voor kleine kids, (en waterschoenen zijn echt een MUST!!)

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
honden op strand bailey 2 29-04-2014
zwembad quirien 1 18-06-2014
uitgaan porec klara 0 27-06-2011
Bezoek het camping forum over Camping Lanterna »