Autocamp Medveja StarStarStar

Camping Medveja is een gezellige, niet-massale familiecamping die gelegen is aan de mooie Opatija Riviera op circa 9 ha grond.

Deze camping biedt u een van de fijnste strandjes van deze kust. Bovendien is de camping gelegen in een vallei en daardoor aan drie kanten door bergen met bossen (met wandelpaden) omsloten. Er is hier dan ook veelal een verkwikkend zeebriesje: 'natuurlijke airconditioning'! Hierdoor is de camping, tevens gelegen aan een 'Lungomare' (een fijne wandelpromenade die van Medveja tot wel voorbij Opatija strekt dat op een goed uur lopen ligt), op een prachtige plek gesitueerd. Bij de ingang staan, met name in het hoogseizoen, marktkraampjes met fruit en souvenirs. Het kiezelstrand (met kleine kiezels) met kleine glijbaan (alleen in het hoogseizoen) nodigen u uit. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want u kunt hier diverse watersporten beoefenen. Deze camping is dan ook voor de oudere jeugd geschikt. Ook de directe omgeving nodigt uit: vlakbij ligt het plaatsje Lovran en iets verderweg Opatija. Opatija was reeds eeuwen terug één van de meest geliefde toeristenplaatsen in de Kvarner regio en u vindt hier dan ook naast de overvloed aan vertier vele mooie gebouwen. Op camping Medveja verblijft u in nieuwe, modern ingerichte mobilhomes.


Laatste beoordeling

Met: Familie met jonge kinderen - Periode: 01-08-2010

Door:Moniek Balkende

 • Waardering

  4.1

 • Algemeen

  7

 • Prijs / Kwaliteit

  6

 • Activiteiten

  3

 • Kindvriendelijk

  2

 • Eetgelegenheden

  3

 • Nachtleven

  1

 • Sanitair

  6

02-09-2010 - Voor alleen overnachtingen is t ok. Verder niet echt aan te raden. Ligt in de middle of nowhere waar je zonder vervoer weinig vertier en afwisseling hebt. Strand is dichtbij maar volledig met betaalde ligbedjes en ertussen in vertoeven resulteerd in verzoek om te vrijwillig te vertrekken omdat anders moeten de bodyguards in actie komen.

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
Heeft u een vraag over Autocamp Medveja, stel 'm op ons forum.
Bezoek het camping forum over Autocamp Medveja »