Camping Zelena Laguna StarStarStarStar

Slechts 5 km gelegen van het toeristische plaatsje Porec, ligt de camping Zelena Laguna. Een prachtige touristische ligging aan de westkust van het Istrische schiereiland zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het heerlijke klimaat. Het uitzicht van de vele kleine eilandjes die voor de kust opdoemen in het kristalheldere water en het binnenland met zijn groene heuvels zorgen voor het ultieme vakantiegevoel.

Aan de kustlijn kunt u heerlijk zonnen op de aanwezige zonplateaus, terwijl uw kinderen zich kunnen vermaken in de baai. De camping beschikt over allerlei sportieve activiteiten zoals o.a. beachvolleybal, tennis, voetballen en een duikcentrum. Er is een sporthal waar de mogelijkheid bestaat om verschillende sporten te beoefenen zoals handbal, badminton, aerobics, etc.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een animatieteam die genoeg in petto heeft om uw kinderen een leuke vakantie te bezorgen.

Indien u de omgeving gaat verkennen, dan ontdekt u allerlei mooie plekjes, kastelen, middeleeuwse stadjes en dorpjes en kunt u bovendien genieten van de prachtige natuur.


Laatste beoordeling

Camping Zelena Laguna heeft nog geen beoordeling. Wees de eerste die een beoordeling toevoegt.

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
camping plek jolanda 2 0 18-10-2011
Informatie over het meenemen van een boot (5m) I van Norden 5 09-12-2011
Bezoek het camping forum over Camping Zelena Laguna »