Vakantie-Eiland Braakman StarStarStarStar

Kamperen in Zeeland: camping de Braakman nodigt u uit voor een heerlijke kampeervakantie. In het Zeeuws-Vlaamse Hoek (Zeeland), aan de rand van natuurgebied Braakman, ligt Vakantie-Eiland Braakman: een prachtige vakantiebestemming voor het hele gezin! Gelegen op een schiereiland, omringd door 120 hectare brak water, biedt camping de Braakman een unieke combinatie van rust, natuur, sport en spel. Ons recreatieterrein is 90 hectare groot en beschikt over ruim 1200 plaatsen, onderverdeeld in 500 toeristische kampeerplaatsen en 700 jaarplaatsen. Naast een luxe kampeervakantie kunt u tevens kiezen voor een verblijf in een van onze comfortabele bungalows, chalets of stacaravans. Ons uitgebreide animatieprogramma gedurende de schoolvakanties, samengesteld door ons professionele en enthousiaste animatieteam, is geschikt voor alle leeftijden. Kortom: Vakantie-Eiland Braakman, natuurlijk genieten voor iedereen!


Laatste beoordeling

Met: Met partner (ouder stel) - Periode: 01-08-2010

Door:hilde

 • Waardering

  5.0

 • Algemeen

  5

 • Prijs / Kwaliteit

  5

 • Activiteiten

  5

 • Sanitair

  5

14-08-2010 - wij zijn helemaal niet te spreken over camping braakman!wij hadden een jaarplaats gereserveerd met de afspraak dat de caravan daar mocht staan maar dat wij ze regelmatig moesten weghalen omdat ik optredens heb in de buurt (ben zangeres).dit was allemaal geen probleem tot alles betaald was.

er is geen parkeerplaats voorzien voor de wagens waardoor ze gewoon voor de plaats staan met als gevolg dat als je moet passeren je iedereen moet vragen zijn wagen te verzetten.

wij hebben tot 3x toe aan de receptie gaan vragen voor een oplossing omdat wij dit constant moesten doen en hier werd geen gehoor aan gegeven.op een avond toen wij toekwamen heeft een vrouw (zelf personeel van de camping) ons beginnen uitmaken omdat zij aan het tv kijken was en haar wagen moest verzetten..

wij zijn van miserie vertrokken terwijl we betaald hadden tot in december dit jaar en dit zonder schadevergoeding of verontschuldigingen van de camping uit.

blijkbaar zijn wij niet de enigen dus mensen die dezelfde problemen hebben gehad,of ook door de mevrouw van plaats 271 lastig zijn gevallen mogen altijd contakt opnemen om onze klachten te bundelen.

dit is schandalig!!!!!

Geef uw mening over deze camping »

Forum onderwerpen

Onderwerp Auteur Reacties Laatste reactie
muurklimmen Angela 0 23-11-2009
Bezoek het camping forum over Vakantie-Eiland Braakman »