Roompot Vakanties

Ga hier naar de site van Roompot »

Roompot Vakanties biedt vakanties aan op circa 200 Roompot vakantie parken en 23 Roompot Campings. Roompot Vakanties is met name gespecialiseerd in camping vakanties in Nederland en Duitsland.

De Nederlandse vakantie parken en campings staan bekend om de toplocaties. Roompot Camping liggen met name aan de prachtige Nederlandse stranden, midden in de uitgestrekte bossen, dichtbij de historische steden en vlakbij de beste attractieparken en terrassen.

De Duitse campings onderscheiden zich met name door de wandel- en fietsactiviteiten, maar ook door de Duitse gezelligheid!

Campingaanbod

Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. In Nederland biedt Roompot acht campings aan in Zeeland, waarbij Roompot Beach Resort tot de top van Nederland behoort. In Duitsland staan Ferienpark Harmbachtal en Ferien Resort Cochem bekend onder de top der vakantieparken en kampeerplaatsen.

De accommodaties

De Roompot vakantieparken en campings staan bekend om de ruime keuze van accommodaties zoals: luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familievilla's, landhuizen, kampeerplaatsen, stacaravans en appartementen.

Bereikbaarheid helpdesk

Roompot Vakanties is gevestigd in Kamperland. De telefonische helpdesk is door onze boekers als vriendelijk en behulpzaam bestempeld. Hieronder vindt u de telefoongegevens van Roompot Vakanties:

Telefoon: 0900 - 8810 (€ 0,20 p/m)

De helpdesk is te bereiken op:

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag: 10:00 - 15:00 uur

Adresgegevens

Roompot Vakanties
Postbus 12
4493 ZG Kamperland

Ga hier naar de site van Roompot »