De 4 topcampings van Italië

Heeft u plannen om te gaan kamperen in Italië, maar heeft u geen idee welke camping u moet kiezen? Wij hebben een aantal campings voor u geselecteerd waar u het uitstekend naar uw zin zult hebben en waar u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie.

 

Camping Bella Italia

Camping Bella Italia is misschien wel één van de bekendste campings in Italië. Deze populaire camping is enorm populair vanwege zijn directe ligging aan het Gardameer. Het toeristische dorpje Peschiera del Garda ligt bovendien op slechts 1,5 kilometer afstand. Op deze camping is voor jong en oud genoeg te beleven. Het grote zwembadcomplex met waterspeeltuin maken dit tot een zeer aantrekkelijke camping. Onder kampeerders van de website roan.nl scoort deze camping een 8,8.

Camping Pra'delle Torri

Italië heeft veel meer te bieden dan alleen het Gardameer. Zo kunt u bijvoorbeeld uitstekend kamperen op Camping Pra'delle Torri. Deze camping is gelegen aan de Adriatische kust noord en scoort een 8,7 onder kampeerders van roan.nl. Bijzonder aan deze camping is dat er een compleet winkelcentrum te vinden is. Bovendien mag ook het zwemparadijs niet vergeten worden en de talloze kinderattracties waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Camping Ca Pasquali

De vier sterren camping Camping Ca Pasquali is een aanrader wanneer u van zon, zee en strand houdt. De camping ligt in Veneto, direct aan de kust. Gemiddeld scoort deze camping een 8,6 via de website zoover.nl. Kenmerkend voor deze camping is het enthousiasme waarmee veel activiteiten worden georganiseerd. Op deze camping is zelfs een Olympisch zwembad te vinden waar heerlijk gezwommen kan worden. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze camping.

Camping Norcenni Girasole Club

Toscane is een heerlijke streek om te verblijven tijdens uw vakantie in Italië. Camping Norcenni Girasole Club kan ervoor zorgen dat u een fijne vakantie tegemoet gaat. Via zoover.nl scoort deze camping een 8,1, een uitstekend cijfer voor een vier sterren camping. Er zijn maar liefst 3 goede restaurants te vinden op deze camping, dus als u lekker uit eten wilt gaan, zit u hier goed op uw plek. Het zwemparadijs, de discotheek en de livemuziek maken het geheel tot een fijne plek om te verblijven.

Boek daarom gerust uw vakantie bij één van deze campings en u zult zeker een fijne vakantie tegemoet gaan!