De 5 beste campings en bungalowparken in de Benelux

Heb je plannen om binnenkort te gaan kamperen in de Benelux? Dan wil je natuurlijk wel terecht komen op een leuke camping of bungalowpark. Er zijn natuurlijk veel bungalowparken te vinden en dat maakt de keuze soms lastig. Om je daarbij te helpen hebben wij de 5 beste campings en bungalowparken in de Benelux voor jou geselecteerd. Dat maakt het voor jou net wat gemakkelijker om een keuze te maken!

 

Kustpark Strand Westende in België

Ben je dol op België en wil je niet al te ver rijden voor een camping? Breng dan een aantal nachten door op Kustpark Strand Westende. Deze scoort een 8,2 via vergelijkingswebsite booking.com en is tevens door de ANWB geselecteerd als top camping. Deze camping ligt op slechts 1 kilometer afstand van het strand en is voorzien van diverse faciliteiten. Zo is er Wifi aanwezig op deze camping en ben je dichtbij Plopsa De Panne. Ideaal wanneer de kids mee zijn op vakantie.

Ardennen Camping Bertrix

Een andere fantastische camping in Belgie is Ardennen Camping Bertrix. Deze camping scoort een 7,9 via Zoover.nl. Dit vooral te maken met de kindvriendelijkheid. Deze camping is gelegen in de Belgische Ardennen en heeft diverse luxe stacaravans waar je kunt verblijven. Bovendien is er een groot zwembad met klimwand aanwezig. Tegen betaling kun je gebruik maken van Wifi. Het unieke kinderspeelbos maakt je vakantie voor je gevoel helemaal compleet.

Camping De Boshoek

Vakantie vieren kun je natuurlijk ook in Nederland doen. Dit kan bijvoorbeeld op Camping De Boshoek in Voorthuizen. Deze vijf sterren camping heeft voor ieder wat wils in petto en scoort gemiddeld een 8,04 onder meer dan duizend bezoekers. Zo kun je overnachten in bungalows of safaritenten. Er is een verwarmd binnen- en buitenzwembad aanwezig op de camping. De ruime kampeerplekken en uitgebreide faciliteiten maken dit tot een aantrekkelijke camping voor jong en oud.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Wanneer je dol bent op het strand, dan is Recreatiepark Noordwijkse Duinen zeker aan te raden. Deze scoort een 7,4 via zoover.nl en een 7,5 via booking.com. Dat is zeker niet slecht voor een camping aan het strand. Je kunt er hier een echte strandvakantie van maken. Deze camping is gelegen in de badplaats Noordwijk, midden in de Bollenstreek. De vrijstaande chalets zorgen voor extra kampeerplezier tijdens je vakantie. Bovendien kun je gezellige uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Den Haag en Leiden.

Bron: VVV.nl

Camping Birkelt nabij Luxemburg

Wil je op een prettige manier je vakantie doorbrengen dichtbij Luxemburg? Kies dan voor een verblijf op Camping Birkelt. Deze scoort een 8,2 via booking.com. Vanaf deze camping ben je snel in Luxemburg. Het spectaculaire koepelzwembad maakt de camping zeer speciaal!