Kamperen en Survivallen in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen bevinden zich op een steenworp afstand van ons eigen Nederland, maar de bergachtige omgeving, de kabbelende beekjes, de groene heuvels, de oude stadjes, zijn zo verschillend van onze eigen omgeving dat je je in een ver land waant. Niets is minder waar, vanaf midden Nederland zit je binnen 2,5 uur ver in de prachtige Belgische Ardennen.

Ideaal dus voor een weekendje weg, of lekker in de zomervakantie met de kids er tussenuit. Bovendien is er door de gevarieerde heuvelachtige omgeving van alles te doen. Voor de actievelingen zijn er tal van survival activiteiten te doen, denk aan mountainbiken, klimmen, raften enzovoorts. Meer toe aan wat rust? Breng eens bezoek aan de kuurstad Spa! Genoeg te doen.

Familiecamping in de Belgische Ardennen

Camping Polleur is een gezellige familiecamping in Polleur België. De camping ligt aan het riviertje de Hoëgne, waar de kinderen in de zomer lekker kunnen afkoelen. Achter de camping ligt een groot bos, waar prima gewandeld kan worden, een wandeling van 1,5 uur brengt je naar Spa. De camping is van alle gemakken voorzien, en er zijn verschillende accommodaties beschikbaar. Uiteraard kan je er kamperen, maar er zijn ook stacaravans, een appartement, en voor de actievelingen is er zelfs een bivakterrein aanwezig! De camping beschikt over een groot zwembad met glijbaan, een prachtige speeltuin, een eigen restaurant en nog veel meer! Voor ieder wat wils dus.

Survival in de Ardennen

Vanuit camping Polleur worden door Survivallife.nl diverse survival activiteiten georganiseerd, ook is het mogelijk om deel te nemen aan één- of meerdaagse survival arrangementen. Een greep uit de mogelijke activiteiten; Klimmen en abseilen, droppings, speleologie, mountainbiken, raften, paintballen, en nog veel meer! Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van professionele survivalinstructeurs. We hebben verschillende activiteiten samengesteld voor specifieke groepen, zoals voor het gezin, of voor een vriendengroep. Maar zelf een arrangement samenstellen is natuurlijk mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos, kom survivallen in de Belgische Ardennen!