U bevindt zich hier: Home / Forum / Spanje / Camping Vall d'Aro / vanaf de camping naar Barcelona

ine elferinkwoensdag 11 november 2009 @ 23:22
Hoe lang is de reistijd om als het kan per trein vanaf de camping naar Barcelona te reizen. Wat zijn de kosten? Of biedt de camping nog andere (dan de trein)mogelijkheden om Barcelona te bezoeken? Zo ja welke?

pietervrijdag 13 november 2009 @ 13:49


Ik ben meerdere keren vanuit de costa brava met de trein naar barcelona gegaan maar nooit vanuit Platja d'Aro (wel Malgrat en Tossa). Mijn ervaring is dat het erg makkelijk rijden is naar Barcelona omdat er een trein langs de hele kust gaat, in de meeste plaatjes is wel een treinstation en anders is er vaak goed openbaar vervoer om er te komen. In de meeste vakantiedorpjes heb je daarnaast ook bussen die heen en weer pendelen.

Exacte kosten durf ik niet te zeggen, maar schat op tussen de 10 en 15 euro voor een retourtje. Reistijd zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen.

Het leuke van de reis zijn de mooie uitzichten langs de kustlijn van de costa brava!

karinjanettedonderdag 5 januari 2012 @ 17:31
Wij hebben gewoon bij een hotel een bus-excursie geboekt naar Barcelona. Die excursies zijn niet alleen voor hotel-gasten. Voordeel is dat je dan alle dingen ziet, die je moet zien. vanuit Salou een keertje met de trein geweest, is al een paar jaar geleden. Trein in Spanje is niet duur.
groetjes karin

BZKxBiolmaandag 9 januari 2012 @ 14:11
Why do I bother clanlig up people when I can just read this!

NIbSQRLMkPZpptAddinsdag 10 januari 2012 @ 08:53
JanZkH <a href="http://ephmwmvuacdz.com/">ephmwmvuacdz</a>

VXgAEMvOhlKOkJzTFAKdonderdag 12 januari 2012 @ 13:46
30rkRB <a href="http://qfonspvciqel.com/">qfonspvciqel</a>

http://www.campingbellaterra.com/nl/donderdag 23 maart 2017 @ 11:05
Vanaf Play d´Aro is het moeilijke om per trein naar Barcelona te gaan. Ik adviseer om vanaf plaatsen dichterbij te gaan. Blanes is bijvoorbeeld ideaal, vanaf het station gaan er een trein direct naar Barcelona. Toen ik op stond heb ik er regelmaatig gebruik van gemaakt. In iets meer dan een uurtje ben je er en is een mooie route langs de kust.Reageren
Naam:
Email: * niet verplicht
Voer code in: ->