Camping in Zwitserland

Een camping in Zwitserland kun je gemakkelijk vinden, want online is een ruim aanbod van kampeerplekken door het hele land. De campings in Zwitserland zijn vaak ruim, veilig en staan in de meest prachtige natuurgebieden. Als je gaat kamperen in Zwitserland verblijf je tussen de bergen, aan schitterende meren of in de buurt van idyllische dorpjes. Maar je hebt natuurlijk ook de keuze om een camping in Zwitserland met zwembad te boeken dat vlakbij een grote stad ligt, zoals Bern, Zurich of Genève. Ook wanneer je op wintersport gaat kun je campings in Zwitserland vinden voor de ultieme kampeerbeleving! Lees meer...

Bestemmingen in Zwitserland

Heerlijk, een campingvakantie in Zwitserland

Vind je camping in Zwitserland

Maak hieronder de keuze voor je bestemming, datum en eventueel type camping om beschikbare campings in Zwitserland te vinden.

Gastvrije campings in Zwitserland

Of je nu in hartje zomer of tijdens de winter naar Zwitserland afreist, je kunt rekenen op een gastvrij welkom op de campings. Hoewel er in de winter niet heel veel mensen gebruik maken van een camping, is het zeker mogelijk en kan het zelfs wat extra magie geven aan je vakantie. Wakker worden in een besneeuwd Zwitserland met uitzicht op de majestueuze bergen, wie wil dat nu niet?

De mooiste Zwitserse gebieden

Er zijn allerlei soorten campings in Zwitserland te vinden, en er is dus wel altijd iets te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Kies voor een mooie plek aan het Meer van Luzern of het Vierwoudstrekenmeer in het midden van Zwitserland. Wanneer je als gezin op vakantie gaat kun je voor een familiecamping in Zwitserland kiezen. Ook een naturistencamping in Zwitserland hoort bij de mogelijkheden. maar naturistencampings kom je ook regelmatig tegen. Wanneer je voor een luxe wilt gaan, kun je een 5 sterren camping in Zwitserland boeken op een schitterende locatie.

Zytglogge in Bern

Verblijf je in de buurt van de stad Bern? Dan zijn er een aantal leuke bezienswaardigheden die je niet mag missen. Zo staat in het centrum van de stad de Zytglogge, een toren met klok uit de 12e eeuw. Ook het plein rondom de toren geeft een echte stadssfeer.

Rheinfall

Een prachtig stukje natuur bezichtigen? Bij de Rheinfall in het plaatsje Schaffhausen kijk je je ogen uit naar de ruige watervallen. Vanaf een groot platform kun je het watergeweld van dichtbij ervaren. Een ervaring om nooit te vergeten.

Mooie natuurgebieden

Kamperen in Zwitserland? Boek dan een camping in Wallis. Hier vind je prachtige en hoge bergen, die je kunt beklimmen of waar je langs kunt wandelen. In het zuidoosten ligt het gebied Graubünden, tegen de Italiaanse grens aan.

To do in Bazel

Verblijf je op een camping in de buurt van Bazel in het noordwesten van Zwitserland? Het munster van Bazel is een absolute aanrader, de bouw van deze vooraanstaande kerk begon al in de 10e eeuw. Voor een verblijf met kinderen is de dierentuin in Bazel een leuk dagje uit.

Het meer van Thun

Een prachtige plek om te verblijven in Zwitserland is het meer van Thun, wat gelegen is in het noorden van de Alpen. Deze locatie is perfect voor een vakantie vol ontspanning en actie. Zo kun je varen op het meer, maar ook vissen of een van de omliggende dorpjes bezoeken.

Camping boeken in Zwitserland

Nog geen mooie locatie kunnen vinden voor je vakantie in Zwitserland? Je kunt nu heel gemakkelijk een goedkope camping in Zwitserland zoeken, maar ook verschillende campings met elkaar vergelijken op campingkeuze.nl. Ook zie je onafhankelijke beoordeling van andere vakantiegangers, zodat je een goede keuze kunt maken!